uitslag koeschijten 2020

Traditioneel gezien houden wij jaarlijks een loterij ten gunste van kruisboogvereniging de Toekomst. Dit doen we door een weiland te verdelen in 500 vakken. Elk lot staat voor 1 vak.

Zaterdag is rond de klok van 13.15u de koe in het uitgezette veld losgelaten. Vanaf toen was het voor de jury een kwestie van de aandacht er bij houden. Met vier man sterk werd elke beweging gade geslagen.

Al redelijk snel ging de staart omhoog en …. Bleek het slechts een kleine boodschap te zijn. Dit kon door de jury natuurlijk niet goedgekeurd worden. Dus wederom wachten was het devies.

Om 13.53u viel (letterlijk) het verdict. De juryleden snelden naar de plek des onheils om deze duidelijk te markeren. Na wat meet- en rekenwerk is onderstaande uitslag uit de bus gekomen:

De hoofdprijs van € 300,- is voor lotnr. 021. Deze is gekocht door Johan van Nispen.

Naast de hoofdprijs zijn er ook troostprijzen van € 50,- voor de vakken net naast het winnende vak. Deze zijn gevallen op:

Lotnr. 216       Johan van Hooydonk

Lotnr. 383       Benthe Kuistermans

Lotnr. 251       Pien Jochems

Lotnr. 290       Ger van Nispen

Lotnr. 159       Kasha Nova-Mouws

Lotnr. 428       René Godrie

Lotnr. 303       Frank van de Mast

Lotnr. 447       Jos Braspenning

 

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs. De prijs zal door de verkoper van de loten bezorgd worden. Voor alle anderen volgend jaar meer succes gewenst.

Namens de kruisboogvereniging danken we iedereen die door de aankoop van een lot zo onze vereniging heeft gesteund.